De stichting

ANBI
Stichting De Vrienden van de Kiek is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze status heeft belastingvoordelen voor zowel de instelling als voor de donateur. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst. De ANBI status kent een publicatieplicht om inzicht te geven in de stichting. De hiervoor aangewezen documenten en informatie vindt u hieronder.

Beleidsplan
In het Beleidsplan Schijnvliegveld de Kiek 2021 2024 zijn de doelstellingen, de functies en namen van de bestuurders, het beloningsbeleid, werkzaamheden en projecten van de komende periode vastgelegd.

Financieel jaarverslag

Vind hier ons financieel jaarverslag.

Stichting de Vrienden van de Kiek
Correspondentieadres
Schellestraat 2
5131 RJ Alphen NB
info@schijnvliegvelddekiek.nl

KvK 82524289 – RSIN 862504806
Bankrekeningnummer NL27 RABO 0367 8908 87

Over de stichting

Een groep enthousiaste vrijwilligers, gesteund door lokale sponsoren uit Goirle en Riel, startte in 2019 met het tot leven brengen van Schijnvliegveld De Kiek. Met behulp van bewoners uit de omgeving, ondernemers en experts is de oorspronkelijke situatie zo goed mogelijk in ere hersteld. Om het verleden een toekomst te geven en stil te staan bij het feit dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Elk jaar worden meerdere bosdagen georganiseerd om De Kiek netjes en optimaal bereikbaar te maken voor jong en oud. Daarnaast organiseren we evenementen, zoals festivals. Ook is er de mogelijkheid om een evenement of excursie op De Kiek te organiseren. We denken graag mee over het concept en de uitvoering. Neem vrijblijvend contact op.

 

Donaties

Om De Kiek te onderhouden, zo toegankelijk mogelijk te maken en de beleving nog beter te maken, zijn donaties welkom. Dankzij de ANBI status (zie informatie hierboven) van onze stichting, heeft doneren belastingvoordelen voor zowel de stichting als voor u.

Wilt u het verleden ook een toekomst geven? Doneren kan door uw bijdrage te storten op:

NL27 RABO 0367 8908 87 t.n.v. Stichting de Vrienden van de Kiek.

 

The making of: Schijnvliegveld De Kiek